CTM#12 Azure vs. AWS | back to back

How to leverage public cloud for moxdern scalable applications.

Otkako je postao mainstream, public cloud se rapidno razvija, konstantno nudeći dodatna unapređenja ali i trpeći razne promene. Kao rezultat imamo tehnologiju čiji servisi u većini slučajeva predstavljaju u potpunosti spremno i razređeno IT rešenje. Međutim, uprkos tome, većina korisnika ove tehnologije nije svesna njenog (punog) potencijala.

A potencijal je izuzetan.

Ako vam je infrastruktura na public cloudu, ili nameravate da bude, neophodno je da upotrebite i maksimalno eksploatišete sve servise koje cloud može da ponudi. Jedino na taj način možete uvek biti spremni na sve izazove koji mogu da nastanu rastom jedne aplikacije.

Kako to u praksi izgleda na dve najkorišćenije public cloud platforme na svetu – Amazon Web Services i Microsoft Azure?

Iskusne Cloud Solutions arhitekte Rastko Vasiljević i Vladimir Stefanović iz kompanije SuperAdmins, objasniće i pokazaće na predavanju i live demonstraciji Azure vs. AWS back to back: How to leverage public cloud for modern scalable applications.

Pridružite nam se na ovoj interaktivnoj sesiji gde ćemo kroz primere iz prakse videti koji su to najbolji primeri za deploy i skaliranje aplikacije i kako maksimalno iskoristiti mogućnosti public cloud-a.

Prijave za događaj i sve dodatne informacije možete pronaći na sledećem linku: https://www.meetup.com/CodeTailor/events/268947949/