CTM #6 – DevOps – Kako ne izgubiti razum u agilnom okruženju

Šta je uopšte izazvalo potrebu za bliskom saradnjom između dev i ops timova? Kako je agilni razvoj softvera, potreba za bržim skaliranjem i razvojem infrastrukture doveo do nastajanja DevOps pokreta? Koji alati stoje na raspolaganju da bi tranzicija infrastructure as code bila što bezbolnija i koje se prepreke javljaju prilikom adaptacije tih alata i novih metodologija za infrastrukturne timove?

Na ova i još mnoga pitanja iz prakse, odgovoriće nam Danijel na sledećem predavanju u okviru CodeTailor druženja.

Danijel Krmar je sistem inženjer sa deset godina iskustva u radu sa velikim i skalabilnim sistemima, u poslednjih par godina se pretežno bavi Continous Integration/Continous Delivery alatima i paradigmama. Svoju karijeru započeo je kao freelance linux administrator, a nastavio je kao SaaS inženjer u firmi A51, zaduženoj za razvoj najpoznatijeg project manadžment alata iz Novog Sada activeCollab-a. Trenutno radi kao Senior system inženjer u firmi CCBill and PhoenixNAP.

Da čujete Danijelovu priču, pridružite nam se u utorak 25. aprila u prostorijama Poslovnog inkubatora Novi Sad, predavanje će početi u 18:00 časova.

Događaj je besplatan ali je potrebno prijaviti se na sledećem linku: https://www.meetup.com/CodeTailor/events/239281465/